x 

Om os

Stenogfritid.dk er en webshop drevet af Smykkesten og Fritid I/S.

Webshoppen er fokuseret på salg af smykkematerialer, stenslibemaskiner og alt hvad dertil hører. Senest har vi dog fået garn og syartikler i sortimentet og så småt også i webshoppen. Vi startede i 2012 med netbutikken og har siden udvidet med en "rigtig" butik i gågaden i gågaden i Frederiksværk. Webshoppen afspejler sortimentet i butikken selvom vareudvalg og priser kan differentierer de to steder.

Med vores skarpe priser og store erfaring indenfor salg af stenslibemaskiner og tilbehør til stenslibning er vi et naturligt valg når stenklubber, dagcentre og privatkunder skal købe nyt udstyr eller tilbehør til deres nuværende maskiner. 

Vi vægter tre parametre særligt højt:

  • Service - Vi sælger ikke bare for at sælge. Vi kan lide det vi laver og vil også gerne tilbyde en super service, prøv os!
  • Pris - Vi bestræber os på at ligge i den lave ende og den klart billigste med stenslibemaskiner og tilbehør. Er der varer du har set billigere andetsteds så hør os gerne om vi ikke kan matche den pris. Kontakt os via kontaktformularen her.
  • Ærlighed - Hos Smykkesten og Fritid skal man have hvad man betaler for og så lidt til! Vi sælger varer af god kvalitet og skulle der være uforudsete problemer med varen, leveringen eller andet, bestræber vi os altid på at finde en løsning så kunden bliver tilfreds.

Vi er ikke "kun" en webshop -  Udover at man kan møde os og få en snak i butikken i Frederiksværk, deltager vi bl.a. på landets sten- og smykkemesser og så er vi selv er arrangør af en af Skandinaviens største af slagsen: Stenmessen København [link til Facebook].

Husk I er altid velkomne til at kontakte os via email, telefon eller i butikken i Frederiksværk.

Via Kontaktformularen er du garanteret et svar indenfor 24 timer, men vi svarer nu oftest i løbet af et par timer også på "skæve" tider.


Tirsdag til fredag kl. 11.00-16.30 kan vi træffes på Tlf (+45) 60647709


  Butikken: Nørregade 18B, 3300 Frederiksværk [LINK]

Seneste i sten & stenslibning

Kontakt Info

  • Smykkesten og Fritid I/S
  • Nørregade 28A
  • 3300 Frederiksværk
  • CVR DK34386641
  • Email: kontakt@stenogfritid.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vi sender ikke spam, men kun gode tilbud.