BP 7" stensav

Varenr.: 001_7_sav_monteret
Komplet 7" (180mm) stensav, inkl. diamantsavblad. Kan leveres i 3 konfigurationer.
Vælg konfiguration
 Tilbage til: Stensave

Komplet stensav fra BProdigy giver dig mange nye muligheder for tilpasning af mindre sten. 

Maskinen er bygget som fliseskæremaskine, men leveres med et tyndere savblad special fremstillet til savning af smykkesten. Maskinen har ca. 3,2 cm skæredybde, hvilket svarer til Lortones mindste sav, men her til 1/4 af prisen. Saven er god til mindre emner og strandsten der skal saves til inden slibning. Maskinen er bedst egnet til udendørs brug da den laver en del vandsprøjt*. Med det praktiske bærehåndtag og en vægt på 6-7 kg er den hurtig at tage frem til brug og vand hældes let fra efter brug via drænhullet i siden. Så skal du bare save en håndfuld sten i ny og næ er dette en fin løsning, men skal du lave mange og mere detaljerede snit (på større sten) er Lortone TS10 en bedre løsning.

Konfigurationer:

  1. Med galvansik presset diamantsavblad til skæring i smykkesten, strandsten mv.
  2. Med sintret savblad til skæring i smykkesten, strandsten mv.
  3. Med sintret fliseskærer savblad, til fliser og sten hvor det ikke gør noget at der forsvinder meget materiale (tykt savblad).

Vi har fået special produceret både sintrede og galvanisk pressede savblade til maskinen så vi garanterer altid at have korrekte savblade på lager til denne maskine.

Hvad enten du har en tromlemaskine, spirator eller stenslibemaskine med slibehjul er det en fordel at have en stensav! Du kan f.eks. dele strandsten, så du får plane sider, lave savsporsrille (0,5 mm.) til sølvtråd, forme sten til eks. trekanter,  hjerter, terninger m.m.  Savbladet kan dele sten op til ca. 3,2 cm. tykkelse (6,4 ved savning fra bege sider). Det har ingen tænder og er ganske ufarligt, små diamantkorn på bladet sliber sig igennem stenen, beskyttelsesbriller anbefales dog altid ved brug af hurtigt roterende værktøj.

7" stensaven er køreklar 2 minutter efter du har pakket den ud. Monter savbladdet med den medfølgende nøgle og påfyld vand så er du kørende så snart maskinen er sat i stikkontakten.

*Enkel afskærmning kan laves med stykke plastplade 3-4 mm. tykt i savens bredde. Pladen sættes i klemme i den sprække der er forrest og bagerst på saven, så løber vandet fint retur ned i karret og man undgår for meget sprøjt. Afskærmning medfølger ikke.