H+B TRM-2A (med slibepulver)

kr1.879,00
Varenr.: 000_TRM2A
Tysk kvalitet! H+B tromlemaskine med to beholdere til slibning og polering af sten.
 Tilbage til: Tromlemaskiner og spiratorer

H+B tromlemaskine til slibning og polering af sten. Super kvalitet på maskine og beholdere, kileremmen er kevlar forstærket og altså ikke den normale O ring der knækker let. Til maskinen medfølger to gummibeholdere (bemærk, disse er sorte) til hver 1 kg. sten og komplet slibepulver sæt med 500 gram slibepulver i hver finhed.

Slibningen sker ved at stenene "rumler" rundt inde i de roterende gummibeholdere sammen med vand og slibepulver. Der kan være ca. 1 kg mindre sten (max. valnødde størrelse) i hver beholder. Der slibes med 4 forskellige finheder af slibepulver og til sidst poleres, også i beholderen. Hele processen tager omkring 4 uger og koster under 100 kr. i slibepulver og strøm.

Der bruges slibepulver, silicium-carbid, i kornstørrelserne 80 - 220 - 400 - 800. Som polerpulver bruges aluminium-oxyd. For også i det lange løb at kunne opnå optimal glans på stenene bør du bruge én beholder udelukkende til polering. Anskaf evt. en ekstra til formålet.

Af de færdigpolerede sten kan der laves smykker, figurer, mosaikker...  Kun fantasien sætter grænser. Med en lille diamantsav (ingen tænder, ikke farlig) kan du dele og forme sten. Giver mange flere muligheder.