x 

Lortone C200-12

Producent: Lortone
Varenummer:  017_C200-12
BESTILLINGSVARE: Lortone tromlemaskine med kraftig motor og to beholdere til slibning og polering af ca. 5 kg. sten i hver.
kr4.709,00
kr4.709,00

BESTILLINGSVARE:

Stor amerikansk Lortone tromlemaskine der passer perfekt hvis man skal have en større produktion i gang med slibning og polering af sten. Kommer med to gummibeholder til hver ca. 5 kg. sten.

Slibningen sker ved at stenene "rumler" rundt inde i den roterende gummibeholder sammen med vand og slibepulver.  Der slibes med 4 forskellige finheder af slibepulver og til sidst poleres, også i beholderen. Hele processen tager omkring 4 uger.

Der bruges slibepulver, silicium-carbid, i kornstørrelserne 80 - 220 - 400 - 800. Som polerpulver bruges aluminium-oxyd. For også i det lange løb at kunne opnå optimal glans på stenene bør du bruge én beholder udelukkende til polering. Anskaf evt. en ekstra til formålet.

Af de færdigpolerede sten kan der laves smykker, figurer, mosaikker...  Kun fantasien sætter grænser. Med en lille diamantsav (ingen tænder, ikke farlig) kan du dele og formgive sten. Giver mange flere muligheder!

Kontakt Info

  • Smykkesten og Fritid I/S
  • Nørregade 28A
  • 3300 Frederiksværk
  • CVR DK34386641
  • Email: kontakt@stenogfritid.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vi sender ikke spam, men kun gode tilbud.