x 

Pakkeløsning: Tromlemaskine + stensav

Producent: H+B
Pakkeløsning! H+B tromlemaskine med to beholdere til slibning og polering af sten + BProdigy 7" stensav til savning af mindre sten.
kr3.149,00

H+B tromlemaskine til slibning og polering af sten. Super kvalitet på maskine og beholdere, kileremmen er kevlar forstærket og altså ikke den normale O ring der knækker let. Til maskinen medfølger to gummibeholdere (bemærk, disse er hvide) til hver 1 kg. sten og komplet slibepulver sæt med 500 gram slibepulver i hver finhed.

     +

Komplet stensav fra BProdigy giver dig mange nye muligheder for tilpasning af mindre sten. 

Maskinen er bygget som fliseskæremaskine, men leveres med et tyndere savblad special fremstillet til savning af smykkesten. Maskinen har ca. 3,2 cm skæredybde, hvilket svarer til Lortones mindste sav, men her til 1/4 af prisen. Saven er god til mindre emner og strandsten der skal saves til inden slibning. Maskinen er bedst egnet til udendørs brug da den laver en del vandsprøjt*. Med det praktiske bærehåndtag og en vægt på 6-7 kg er den hurtig at tage frem til brug og vand hældes let fra efter brug via drænhullet i siden. Så skal du bare save en håndfuld sten i ny og næ er dette en fin løsning.

     +

2 kg. GRATIS mixede råsten til slibning i tromlemaskinen (Værdi198,-)

 

Udvalgte Råsten

Seneste i sten & stenslibning

Kontakt Info

  • Smykkesten og Fritid I/S
  • Nørregade 28A
  • 3300 Frederiksværk
  • CVR DK34386641
  • Email: kontakt@stenogfritid.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vi sender ikke spam, men kun gode tilbud.