x 

Spirator 3,5 inkl. slibepulver

Producent: H+B
Varenummer:  012_spi_35
Spirator til slibning og polering af sten. Inkl. slibepulver sæt med 1/2 kg. af hver finhed. Kan færdiggøre ca. 4 kg sten på 7-10 dage.
kr3.349,00
kr3.349,00

Spirator og slibepulver sæt til slibning og polering af sten. Beholderen er af gummi kan også benyttes med stålhagl og lignende til færdigpolering af sølv og andre metalemner.

I spiratoren kan du både slibe og polere sten og tilskårne emner, som f.eks. skiver og figurer. Slibningen sker ved at sten, vand og slibepulver vibrerer rundt i en spirallignende bevægelse i beholderen, hvor de gnider mod hinanden. Der kan være ca. 4 kg. sten i beholderen. Ligesom i tromlemaskinen skal stenene variere i størrelse, men spiratoren kan tage større sten op til ca. clementin størrelse. Spiratoren er særligt velegnet til i forvejen afrundede og tildannede sten.

Der bruges slibepulver, silicium-carbid, i kornstørrelserne 80 - 220 - 400 - 800. Som polerpulver bruges aluminium-oxyd. For også i det lange løb at kunne opnå optimal glans på stenene bør du anskaffe en beholder udelukkende til polering.

Af de færdigpolerede sten kan der laves smykker, figurer, mosaikker...  Kun fantasien sætter grænser. Med en lille diamantsav (ingen tænder, ikke farlig) kan du dele og forme sten. Giver mange flere muligheder.

Udover stenslibning kan spiratoren benyttes til effektiv afgratning og polering af metalemner, mattering af f.eks. sten og glas og polering af rav og skaller.

Kontakt Info

  • Smykkesten og Fritid I/S
  • Nørregade 28A
  • 3300 Frederiksværk
  • CVR DK34386641
  • Email: kontakt@stenogfritid.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vi sender ikke spam, men kun gode tilbud.